2112126066 6976795748 Τριφυλίας 3, Αμπελόκηποι qetsorbrako1@gmail.com

 

 

 

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ
Αμπελόκηποι, Αθήνα

Η εταιρεία ελαιοχρωματισμών με επικεφαλή τον κ. Παναγιώτη, με έδρα στους Αμπελόκηπους της Αθήνας, αποτελεί πηγή εμπειρίας και καινοτομίας στον χώρο των ελαιοχρωματισμών. Με μια πολυετή παρουσία στην αγορά, η εταιρεία μας διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και την αφοσίωσή της στην ικανοποίηση των πελατών της.

Οι ελαιοχρωματισμοί που προσφέρονται από την εταιρεία μας είναι εξειδικευμένοι και προσαρμοσμένοι στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη. Χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά και την πιο σύγχρονη τεχνολογία, εξασφαλίζουμε ανώτερη ποιότητα και αντοχή σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο μας συνεργείο μπορεί να αναλάβει εσωτερικά και εξωτερικά βαψίματα, είτε πρόκειται για ολόκληρο το σπίτι σας είτε για ένα μόνο δωμάτιο. Επιπλέον, μπορούμε να αναλάβουμε το βάψιμο γραφείων, καταστημάτων, ξενοδοχείων κ.α.

Περισσότερα
ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΤΟΚΟΝΙΑ

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΤΟΚΟΝΙΑ

Η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί ιδανική λύση για περιπτώσεις ανακαίνισης λόγω μικρού πάχους και άριστης πρόσφυσης με όλα τα υποστρώματα.

Περισσότερα
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Αν ψάχνετε για επαγγελματικές υπηρεσίες ανακαινίσεων που περιλαμβάνουν τοποθέτηση πλακιδίων και ελαιοχρωματισμούς, είμαστε εδώ για εσάς! Ως ειδικοί σε αυτούς τους τομείς, μπορούμε να φροντίσουμε για τη φρέσκια εμφάνιση του χώρου σας.

Περισσότερα
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ. 25 χρόνια υποδειγματικής Συνέπειας, Αξιοπιστίας, Τεχνογνωσίας, Εξειδίκευσης !

Περισσότερα
Αμπελόκηποι, Αθήνα