2112126066 6976795748 Τριφυλίας 3, Αμπελόκηποι qetsorbrako1@gmail.com
hero image
 
   
     
     
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ
Αμπελόκηποι, Αθήνα

Η επιχείρησή μας, που εδρεύει στους Αμπελόκηπους της Αθήνας, έχει αποκτήσει μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο των ελαιοχρωματισμών. Μπορούμε να σας προτείνουμε όμορφες και σύγχρονες ιδέες για το βάψιμο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου σε όλη την Αττική.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο μας συνεργείο μπορεί να αναλάβει εσωτερικά και εξωτερικά βαψίματα, είτε πρόκειται για ολόκληρο το σπίτι σας είτε για ένα μόνο δωμάτιο. Επιπλέον, μπορούμε να αναλάβουμε το βάψιμο γραφείων, καταστημάτων, ξενοδοχείων και κάθε είδους επαγγελματικού χώρου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς!

Ανάμεσα σε μια ευρεία ποικιλία χρωμάτων, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα για τον χώρο σας, ή ακόμα και συνδυασμούς χρωμάτων, και εμείς θα αναλάβουμε τον ελαιοχρωματισμό του κτιρίου σας με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ
 
 

Εδώ και αρκετά χρόνια, οι τεχνικές ελαιοχρωματισμού είναι δημοφιλείς σε επαγγελματικούς χώρους όπως καφετέριες, ξενοδοχεία, εστιατόρια και σε οικίες ή εξοχικά που αναζητούν ένα διαφορετικό και χαρακτηριστικό στυλ.

Η επιχείρησή μας παρακολουθεί στενά τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο των ελαιοχρωματισμών και είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε πληθώρα τεχνικών, όπως το στούκο βενετσιάνο, κρακελέ, τεχνικές με σφουγγάρια και οποιαδήποτε άλλη τεχνική επιθυμείτε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που θα αναδείξει το χώρο σας με μοναδικό τρόπο.

 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με τη χρήση αποκλειστικά πιστοποιημένων υλικών και την εφαρμογή υψηλών προτύπων εργασίας, εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα αποτελέσματος, σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

όλα αυτά τα χρόνια είναι να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη τη βέλτιστη εξυπηρέτηση, παρέχοντας οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.