2112126066 6976795748 Τριφυλίας 3, Αμπελόκηποι qetsorbrako1@gmail.com
hero image
 
   
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ 
Ανακαινίσεις - Μονώσεις, Αμπελόκηποι, Αθήνα


Η εταιρεία ελαιοχρωματισμών με επικεφαλή τον κ. Παναγιώτη, με έδρα στους Αμπελόκηπους της Αθήνας, αποτελεί πηγή εμπειρίας και καινοτομίας στον χώρο των ελαιοχρωματισμών. Με μια πολυετή παρουσία στην αγορά, η εταιρεία μας διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και την αφοσίωσή της στην ικανοποίηση των πελατών της.

 
   
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
   
 
 
 
  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ & 
ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
 
 
 
 
 

Οι ελαιοχρωματισμοί που προσφέρονται από την εταιρεία μας είναι εξειδικευμένοι και προσαρμοσμένοι στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη. Χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά και την πιο σύγχρονη τεχνολογία, εξασφαλίζουμε ανώτερη ποιότητα και αντοχή σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.

 
     
  Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με εξειδίκευση στον τομέα των ελαιοχρωματισμών, οι οποίοι είναι διακριτικοί, ευγενικοί και πρόθυμοι να παρέχουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη. Με σεβασμό προς το περιβάλλον και τις ανθρώπινες ανάγκες, οι ελαιοχρωματισμοί μας προσφέρουν μια βιώσιμη και αισθητικά ελκυστική λύση για κάθε χώρο.   
     
 

 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

 

 
 
     
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ


Το έμπειρο και εξειδικευμένο μας συνεργείο μπορεί να αναλάβει εσωτερικά και εξωτερικά βαψίματα, είτε πρόκειται για ολόκληρο το σπίτι σας είτε για ένα μόνο δωμάτιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ


Αν ψάχνετε για επαγγελματικές υπηρεσίες ανακαινίσεων που περιλαμβάνουν τοποθέτηση πλακιδίων και ελαιοχρωματισμούς, είμαστε εδώ για εσάς!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
  ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΤΟΚΟΝΙΑ


Η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί την ιδανικότερη λύση για περιπτώσεις ανακαίνισης λόγω μικρού πάχους και άριστης πρόσφυσης με όλα τα υποστρώματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ


Λόγω της εκτενούς εμπειρίας μας στον χώρο, μπορούμε να προσφέρουμε μοναδικές λύσεις για θερμομόνωση προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ


είναι η ιδανική επιλογή για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Εάν αναζητάτε επαγγελματικούς και αξιόπιστους ελαιοχρωματισμούς επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα και να κλείσετε το ραντεβού σας.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
 
     
 
 
 
 
 
 

Εγγύηση
Μετά το πέρας των εργασιών η συνεργασία μας δεν παύει να υφίσταται και είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε θέμα τυχόν προκύψει.
 

Εμπειρία
Διαθέτοντας εμπειρία 25 ετών στον χώρο,έχουμε τις λύσεις σε οποιοδήποτε θέμα σχετικό με το αντικείμενό μας με την υψηλότερη απόδοση σε ποιότητα.
 

Ποιότητα & Υπευθυνότητα
εγγυόμαστε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα και σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια επιτόπια εκτίμηση στον δικό σας χώρο.
 

Άμεση & Σωστή εξυπηρέτηση
Σας παρέχουμε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, ενώ φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί εξαρχής.
 
 
 
 
 
 

Φέρνουμε χρώμα στην ζωή σας

6976795748

 

 

 
 
350+
Ολοκληρωμένα Εργα
2000+
Ικανοποιημένοι Πελάτες
100%
Ποιότητα υπηρεσιών
25+
Χρόνια Εμπειρίας