2112126066 6976795748 Τριφυλίας 3, Αμπελόκηποι qetsorbrako1@gmail.com
hero image
 
 
   
 
 
 
 

ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ
Αμπελόκηποι, Αθήνα

 
     
 

Με χρήση της πιο προηγμένης τεχνολογίας και εξειδικευμένων μονωτικών υλικών, η επιχείρησή μας στους Αμπελόκηπους της Αθήνας παρέχει υπηρεσίες μόνωσης για κατοικίες και επιχειρηματικούς χώρους. Με έμφαση στην ακρίβεια και την ανταγωνιστική τιμή, είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Με βάση την πλούσια εμπειρία μας, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για θερμομόνωση, στεγανοποίηση, υγρομόνωση και άλλες μορφές μόνωσης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας. Είτε πρόκειται για οικιακό είτε επαγγελματικό χώρο στην Αθήνα και σε όλη την Αττική, είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε μια αποτελεσματική μόνωση που θα προστατεύσει τον χώρο σας από εξωτερικούς παράγοντες και θα εξασφαλίσει άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας.

 
 
 
 
 
     
 
 
 

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

 

Η θερμομόνωση είναι ουσιώδης για την θερμική προστασία ενός κτιρίου, προστατεύοντάς το από τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Κάθε κτίριο που χρειάζεται θέρμανση ή ψύξη πρέπει να έχει αποτελεσματική θερμομόνωση, προκειμένου να αποφεύγεται η σπατάλη ενέργειας και χρημάτων.

Η θερμομόνωση μπορεί να εφαρμοστεί με διάφορα υλικά στην ταράτσα, τους τοίχους, την οροφή, τη σκεπή, την πυλωτή και ακόμη και το δάπεδο. Μπορεί να γίνει εσωτερικά ή εξωτερικά της κατασκευής.